Hozzávalók:
2 db csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
5 fej csiperkegomba
10 dkg spenótlevelek
negyed kanál szójaszósz
fél kanál méz
egy kanál mustár
2 dl tejföl
só, bors
petrezselyem
olaj
Elkészítés:
- Aprítsuk kockákra a megmosott csirkemellfiléket.
- Olajon pirítsuk meg az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, majd fonnyasszuk meg a spenótleveleket.
- Adjuk hozzá a gombát és a csirkemellfilét.
- Öntsük fel 3 dl vízzel és pároljuk puhára a csirkét.
- Ha már összepárolódtak a hozzávalók és elfőtte a víz nagy részét, akkor keverjük hozzá a tejfölt, a szójaszószt, a mustárt és a mézet.
- Legvégül fűszerezzük sóval, borssal és petrezselyem zöldjével.
- Köretként rizzsel tálaljuk.
Utolsó kommentek