
Hozzávalók:
20 dkg spenótlevél
50 dkg fagyasztott tonhal
2 evőkanál oliva olaj
3 evőkanál mustár
2 dkg szemes bors
2 gerezd fokhagyma
só
kakukkfű
1 evőkanál citromlé
Elkészítés:
- Keverjük össze a páchoz valókat: a 3 evőkanál mustárhoz adjuk hozzá a 2 evőkanál oliva olajat, a 2 gerezd zúzott fokhagymát. Fűszerezzük sóval, kakukkfűvel és a citromlével. A szemes borsot mozsárban zúzzuk apróra, majd keverjük a páchoz.
- A grillrácsra helyezzük el a tonhalakat és kenjük be őket a páccal.
- A spenótleveleket mossuk le alaposan és fektessük őket egy tálra.
- Amennyiben a tonhalak szépen megpirultak, helyezzük őket a spenótlevelekre.
Utolsó kommentek