Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2008.10.11. 10:00 Spenot

Újra avokádókrém spenóttal

Hozzávalók:
2 db avokádó
20 db spenótlevél
margarin

1 lilahagyma
pirítós kenyér


Elkészítés:

  1. Pucoljuk meg az avokádót és vágjuk apró darabokra, majd villával törjük össze.
  2. Kenjük meg a pirítósunkat margarinnal, kenjük rá az avókádókrémet.
  3. Enyhén zzuk meg a szendvicset.
  4. Borítsuk be a kenyeret a friss, megmosott spenótlevelekkel, majd tegyünk rá pár szál lilahagymát.

Szólj hozzá!

Címkék: vegetáriánus előétel


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr53674807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása