Hozzávalók:
1 csésze zöldborsó
1 doboz főző tejszín
1 gerezd fokhagyma
20 dkg friss spenótlevél
1 teáskanál citromlé
reszelt citromhéj
gnocchi
olaj
Elkészítés:
- Pároljuk meg a zöldborsót.
- A zúzott fokhagymát szintén kevés olajon pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a spenótot és fonnyasszuk meg.
- A gnocchit főzzük ki sós vízben, majd szűrjük le és tálaljuk mély tányérban.
- A megpárolt zöldborsót keverjük hozzá a spenóthoz és öntsük fel főző tejszínnel.
- Forraljuk fel, ízesítsük sóval, borssal és 1 teáskanál citromlével.
- Tálaláskor a gnocchi tetejére merjünk a szószból, továbbá szórjuk meg reszelt citromhéjjal.
Utolsó kommentek