
fél vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
olíva olaj
15 dkg spenótlevél
4 dl joghurt
1 avókádó
kurkuma, só, bors
reszelt narancshéj
Elkészítés:
- Az olíva olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát.
- Adjuk hozzá a reszelt fokhagymát, kevés kurkumát és só, borst.
- Öntsük fel 2 dl vízzel. Amikor a víz már lobog, tegyük bele a spenótleveleket.
- Amint összefonnyadtak a levelek, öntsük át a lével együtt a turmixgépbe.
- Kanalazzunk bele 4 dl joghurtot és kockázzuk hozzá az avokádót.
- Turmixoljuk össze a hozzávalókat, majd a krémes levest még egyszer forraljuk össze.
- Fogyasztható hidegen és melegen egyaránt.
- Tálaláskor a tetejét szórjuk meg reszelt narancshéjjal.
Utolsó kommentek