
Hozzávalók:
6 db nagy spenótlevél
2 db májkrém konzerv
1 db Camping sajt
2 marék rizs
10 dkg fetasajt
pirosarany vagy erőspista
szójaszósz
só, bors
Elkészítés:
- A májkrémet, a fetasajtot és a sajtkrémet dolgozzuk össze egy tálban.
- Ha színesíteni és erősíteni szeretnénk a tölteléket, akkor keverjünk hozzá egy kevés pirosaranyat vagy erőspistát.
- Ezalatt a rizst tegyük fel főni és hagyjuk puhára párolódni.
- Ha a rizs elkészült, akkor keverjük hozzá a krémhez.
- A tölteléket fűszerezzük sóval, borssal.
- A spenótleveleket terítsük szét és hosszában töltsük meg a májkrémmel.
- Ezekután tekerjük fel a spenótot henger alakúvá.
- Helyezzük egy tányérra a tekercseinket és fél órára tegyük a hűtőbe őket.
- Kellő hűtés után az egyenletlen széleit vágjuk le egy éles késsel.
- Tálaláskor locsoljuk meg enyhén szójaszósszal.
Utolsó kommentek