
Hozzávalók:
30 dkg fagyasztott spenót
20 dkg füstölt lazac
3 tojás
1 henger kemping sajt (krémsajt)
1 evőkanál tej
1 evőkanál liszt
1 evőkanál keményítő
fűszerek: só, bors
Elkészítés:
- Fagyasszuk ki a spenótot, majd nyomkodjuk ki a levét.
- Keverjük össze a tojást a liszttel, a keményítővel és a fűszerekkel: sóval, borssal.
- Adjuk hozzá a krémsajtot és a tejet.
- A lazacot terítsük ki és helyezzük egy nagy darab folpackra.
- Kenjük meg a sajtos krémmel, aztán a következő rétegben a spenóttal.
- Ezekután tekerjük fel a lazacot a folpack segítségével henger alakban.
- Tegyük néhány órára a hűtőbe, majd tálalás előtt szeleteljük fel.
Utolsó kommentek