Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2007.09.29. 00:57 Spenot

Paradicsomos burgonya spenóttal


Hozzávalók
:
1 fej hagyma
1 cseresznyepaprika
25 dkg spenót
6 szem burgonya
só, bors, kömény
2 paradicsom vagy
2 kanál paradicsompüré
2 kanál oliva olaj


Elkészítés:
  1. Hevítsük fel egy serpenyőben az olajat.
  2. Adjuk hozzá a kockára vágott hagymát és a cseresznyepaprikát.
  3. Mossuk meg a spenótot, csepegtessük le, majd dobáljuk a serpenyőbe a spenótleveleket.
  4. Tegyük bele az apróra vágott paradicsomokat vagy a paradicsompürét.
  5. Fűszerezzük csipet val, borssal és köménnyel.
  6. Végül adjuk hozzá a főtt és kockára vágott burgonya szeleteket.
  7. Addig forgassuk, amíg a burgonya kellően pirult és aranysárga nem lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: köret vegetáriánus


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr24180292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása