
8 db csiperke gombafej
20 dkg spenót
5 dkg vaj
20 dkg feta sajt
2 fokhagyma
fűszerek: só, bors
1 evőkanál citrom
balzsamecet
Elkészítés:
- Fonnyasszuk meg kevés vajon a spenótot, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát.
- Vágjuk apró kockára a fetasajtot és adjuk a spenóthoz, hevítsük össze őket.
- Fűszerezzük a fetás spenótot sóval, borssal.
- Tisztítsuk meg a gombafejeket, majd citromos, sós vízben főzzük meg őket.
- Ha megfőttek, belüket kaparjuk ki és töltsük bele a fetás spenótot.
- Amennyiben túl híg a spenót krém, nyugodtan szórjunk hozzá egy csipet zsemlemorzsát.
- Tegyük a töltött gombákat grillrácsra és grillezzük meg őket.
- Ha elkészültek, locsoljuk meg a tetejüket pár csepp balzsamecettel.
Utolsó kommentek