Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2007.07.25. 09:24 Spenot

Sült tofu spenóttal

Hozzávalók:
20 dkg tofu
20 dkg spenót
olaj
3 gerezd fokhagyma
fűszerek: őrölt koriander, só, bors.

Elkészítés:
  1. Vágjuk a tofut nagyobb téglalapokra, majd fűszerezzük val, borssal és őrölt korianderrel.
  2. Egy serpenyőbe öntsünk kevés olajat és süssük meg benne a tofu szeleteinket.
  3. Mossuk meg alaposan a spenótleveleket, tépkedjük ki a szárait, majd csepegtessük le.
  4. Egy kevés olajjal locsoljuk meg a spenótot és tálaljuk a sült tofu mellé.

Szólj hozzá!

Címkék: főétel vegetáriánus


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr66124868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása