Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2007.10.01. 21:55 Spenot

Spenót fasírt

Hozzávalók:
30 dkg spenót
1 zsemle
2 evőkanál liszt
2 evőkanál zsemlemorzsa
víz
olaj
fűszer: só, bors, szerecsendió

Elkészítés:
  1. Főzzük ki a spenótot, majd szűrjük le, csepegtessük le és vágjuk apróra.
  2. A zsemlét áztassuk be kevés vízbe.
  3. Egy nagy tálba tegyük át a spenótót és adjuk hozzá a lisztet, a kinyomkodott zsemlét.
  4. Fűszerezzük val, borssal és szerecsendióval.
  5. Hogy jobban összeálljon, szórjunk bele zsemlemorzsát.
  6. Formáljunk belőlük pogácsákat, majd süssük ki őket bő olajban.

Szólj hozzá!

Címkék: feltét vegetáriánus


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr38181868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása