Hozzávalók:
2 közepes krumpli
2 közepes paradicsom
10 dkg spenótlevél
1 kis hagyma
2 gerezd fokhagyma
1/2 kk. reszelt gyömbér
1 nagy csipet kurkuma
1 pici csilipaprika felvágva
1/2 kk. koriander
1/2 kk. garam masala (fűszerkeverék)
olaj
só
Elkészítés:
- A hagymát, fokagymát aprítsuk fel és pirítsuk üvegesre az olajon.
- Adjuk hozzá a fűszereket, az apróra kockázott paradicsomot, majd fedő alatt pároljuk addig az egészet, amíg a paradicsom szét nem fő.
- A krumplit kockázzuk fel, dobáljuk bele és főzzuk továb puhulásig.
- Nem sokkal később hozzákeverhetjük a csíkokra vágott spenótot.
- Ezzel már csak addig pároljuk, amíg a spenót össze nem esik.
- Két karika szelet sajttal tálaljuk.
Utolsó kommentek