Hozzávalók:
2 db avokádó
2 kanál spenót (mirelit)
1 kiskanál olívaolaj
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors
1 kiskanál majonéz
1 paradicsom
Elkészítés:
- Pucoljuk meg az avokádót és vágjuk apró darabokra.
- Helyezzük bele az avokádót a zöldségaprítóba vagy a turmixgépünkbe, majd adagoljuk hozzá a többi hozzávalókat.
- Merjük az avokádóhoz a felengedett mirelit spenótot, az olíva olajat és a majonézt.
- A megpucolt és feldarabolt vöröshagymát, fokhagymát szintén helyezzük az aprítóba.
- Ízesítsük sóval, borssal.
- Mindezekután, hogy az összes alapanyag belekerült az aprítóba, dolgozzuk össze őket péppé.
- Amint készen vagyunk, kenjük meg a pirítósokat a spenótos avokádókrémmel és díszítsük paradicsommal őket.
Utolsó kommentek