- 250 g spenótlevél
- 4 db főtt tojás
- 1 fej lilahagyma
- 2-3 szem koktélparadicsom
- öntethez:
1 evőkanál salátaolaj
2 evőkanál mustár
1 gerezd reszelt fokhagyma
só, bors, csipet cukor
- A frissen szedett spenótleveleket megmossuk, megtisztítjuk és lecsepegtetés után apróra tépkedjük.
- A 4 db tojást keményre főzzük, majd ha kihűlt, akkor kis kockákra vagdaljuk őket.
- A lilahagymát karikákra vágjuk és összekeverjük a spenóttal és a tojásdarabkákkal.
- Az öntet hozzávalóit összekeverjük, majd tálalás előtt a salátára öntjük.
- Salátánkat pár szem koktélparadicsommal díszíthetjük tálalás előtt.
- Kevés ideig hagyjuk a hűtőben összeérni az ízeket.
Utolsó kommentek