Hozzávalók:
50 dkg spenótlevél
5 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
fűszerek: só, bors, szerecsendió
5 evőkanál zsemlemorzsa
1 csomag rétestészta
Elkészítés:
- A spenótleveleket mossuk le alaposan, majd 5 dkg vajon pároljuk meg.
- Adjunk hozzá a vöröshagymát, zúzott fokhagymát, csipetnyi sót, őrölt borst és a szerecsendiót.
- A spenóthoz adjunk hozzá 5 evőkanál zsemlemorzsát, majd dolgozzuk össze őket töltelékké.
- Nyújtsuk ki a leveles tésztát, majd töltsük meg a spenótos töltelékkel.
- Tekerjük fel, mint a rétest, majd tegyük tepsibe és forró sütőben süssük körülbelül 30 percig.
- Ha megsült, hagyjuk kihűlni és szeleteljük fel a tálaláshoz.
Utolsó kommentek