Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2008.09.28. 10:00 Spenot

Tavaszi leves spenóttal, retekkel

A recept forrása: CHILI & VANILIA
http://chiliesvanilia.blogspot.com 

Hozzávalók:

tyúkhús lé
pár szelet gyömbér
1 db thai citromfű
15 dkg spenótlevél
4 db retek
1 marék snidling
1 db zöldcitrom leve
szezámolaj


Elkészítés:

  1. A tyúkhúslét forraljuk fel néhány szelet gyömbérrel és egy darab thai citromfűvel.
  2. Vágjuk csíkokra a friss spenótot, vékony szeletekre a retket és aprítsuk fel a snidlinget.
  3. A tűzforró levest merjük rá a spenótra, retekre, snidlingre.
  4. Csöpögtessünk a levesre egy kis zöldcitrom levet és szezámolajat. 

Az eredeti recept megtalálható:
http://chiliesvanilia.blogspot.com/2008/04/tavaszi-leves-spenttal-retekkel.html

Szólj hozzá!

Címkék: leves vegetáriánus


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr93654688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása