Hozzávalók:
5 dkg füstölt szalonna
15 dkg lebbencstészta
10 dkg spenótlevél
20 dkg tofu
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
petrezselyem
pirospaprika
só, bors
Elkészítés:
- A füstölt szalonnát vágjuk apró kockákra és süssük zsírjára.
- Adjuk hozzá a szintén apróra vágott vöröshagymát és süssük aranybarnára.
- Ezekután a lebbencstésztát pirítsuk meg, majd a tűzről levéve keverjük hozzá a pirospaprikát.
- Fűszerezzük sóval, borssal.
- Engedjük fel vízzel.
- Adjuk hozzá a felszeletelt répát.
- Adjuk hozzá a felkockázott tofut.
- Adjuk hozzá a spenótleveleket.
- Lassú tűzön főzzük puhára a hozzávalókat.
Utolsó kommentek