Hozzávalók:
40 dkg vastag lazac szelet
1 csomag spagetti tészta
olaj
2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
20 dkg csiperke gomba
1 dl víz
só, bors
15 db spenótlevél
Elkészítés:
- A vastag lazac szeletek vágjuk kockákra, majd kevés olajon süssük meg minden oldalát.
- Főzzük ki sós vízben a spagetti tésztát.
- Kevés olajon dinszteljük meg a fokhagymát és a nagyobb kockára vágott hagymaszeleteket.
- Adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát és öntsünk alá egy kevés vizet. Fűszerezzük sóval, borssal.
- Ha a tészta elkészült, akkor szűrjük le, és tálaljuk. Ha a gomba is megpuhult, akkor merjük rá a tésztára és forgassuk össze őket.
- A megmosott, lecsepegtetett spenótleveleket helyezzük a spagetti tetejére, majd arra pedig a lazac kockákat.
Utolsó kommentek