Hozzávalók:
1 evőkanál olíva olaj
fél vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 db aprított édeskömény
50 dkg spenótlevél
1 doboz natúr joghurt
snidling
só, bors
Elkészítés:
- Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben és pirítsuk meg a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.
- Fűszerezzük sóval, borssal.
- Adjuk hozzá az apróra vágott édeskömény gumót, majd kevés vízzel felöntve pároljuk 15 percig fedő alatt.
- Amikor az édeskömény megpuhult, adjuk hozzá a spenótot és további pár percig fonnyasszuk meg a spenótleveleket.
- Ezekután turmixoljuk el a hozzávalókat teljesen simára.
- Keverjük hozzá a joghurtot.
- Tálaláskor apróra vágott snidlinggel díszítsük.
Utolsó kommentek