Hozzávalók:
4 réteslap
1 afrikai harcsafilé
6 db spárga
30 dkg spenótlevél
2 fokhagyma
vaj
olaj
só, bors
Elkészítés:
- A fokhagymát vajon megpirítjuk.
- A spenótleveleket megmossuk, apróbb darabokra tépkedjük és a fokhagymához adjuk, vajon megfonnyasszuk.
- Közben a réteslapokat kiterítjük, a rétegek között megkenjük olajjal, majd egymásra tesszük a négy réteslapot.
- A spenótot fűszerezzük sóval, borssal.
- Majd a kész spenótot rétegezzük a réteslapra.
- Helyezzük rá a besózott afrikai harcsa filét.
- A hal közepébe helyezzünk 2 db spárgát.
- Tekerjük fel a rétest és kenjük meg a tetejét olajjal.
- Helyezzünk sütőpapírt a tepsibe, majd tegyük rá a göngyölt harcsafilét és süssük 30 percig közepes sütőben.
Utolsó kommentek