Hozzávalók:
1 bagett
3 evőkanál oliva olaj
2 gerezd fokhagyma
1 fehérbab konzerv
1/2 teáskanál friss rozmaring
1/2 teáskanál friss kakukkfű
citromlé
parmezán sajt
15 dkg bébi spenót
só, bors
Elkészítés:
- Vágjuk fel a bagetteket hosszúkásan szeletekre.
- Egy serpenyőben olíva olajon pirítsuk meg a lereszelt fokhagymákat.
- Adjuk hozzá a kisebbre tépkdedett spenótleveleket és fonnyasszuk meg őket.
- Keverjük bele a fehérbabot, majd ízesítsük: sóval, borssal, rozmaringgal és kaukkfűvel.
- Pár csepp citromlét csepegtessünk hozzá és jól keverjük el.
- A bagettekre rétegezzük rá a spenótot, majd a babot.
- Pár percre tegyük a sütőbe a szendvicseinket, míg a kenyér megpirul.
- Tálaláskor vágjunk egy-egy szelet parmezán sajtot a szendvicseink tetejére.
Utolsó kommentek