Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2008.02.26. 10:30 Spenot

Grillezett lazac spenótkrémmel

Hozzávalók:
2 kisebb lazacfilé
10 dkg fagyasztott spenót
2 kanál tejföl
2 gerezc fokhagyma
só, bors
olíva olaj

Elkészítés:
  1. A lazacfilékről távolítsuk el a bőrt.
  2. A halak mindkét oldalát fűszerezzük be val, borssal.
  3. A fagyasztott sepnótot olvasszuk fel, majd keverjük hozzá a tejfölt, a reszelt fokhagymát és enyhén forraljuk össze őket.
  4. A lazacok hasát közepén vágjuk fel, majd töltsük meg a spenótkrémmel.
  5. Kenjük be a lazacfiléket olíva olajjal, majd tegyük grill rácsra és süssük meg a halakat.

Szólj hozzá!

Címkék: hal főétel


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr36283673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása