Hozzávalók
:
4 szelet nyelvhal filé
30 dkg spenótlevél
2 gerezd fokhagyma
3 dl fűszeres fehérbor
fél fej hagyma
3 dkg vaj
őrölt feketebors
só
fél citrom leve
olíva olaj
Elkészítés:
- A vajon pároljuk meg a zúzott fokhagymát és a kockára vágott hagymát.
- Adjuk hozzá a spenótot, várjuk meg, amíg összefonnyad.
- Fűszerezzük sóval és kevés citromlével.
- A nyelvhalat sózzuk és kenjük meg kevés olíva olajjal.
- A halszeletek egyik felére halmozzuk fel a spenóttölteléket, majd tekerjük fel a halat. Végüket tűzzük meg egy fogpiszkálóval.
- Fűszeres fehérborban pároljuk meg a halatekercseket.
- Tálaláskor bőven szórjuk meg darált fekete borssal.
Utolsó kommentek