Miért éppen spenót?

A spenótfőzelék minden gyerkőc rémálma. Pedig a spenót egy fantasztikusan változatos zöldség, amely rendkívül sokoldalúan felhasználható. Egy kis ízelítőt szeretnék bemutatni abból, mi mindent kezdhetünk spenótleveleinkkel, ha a család már végképp bemondta az unalmast a spenótfőzelékünktől.

Küldj receptet!

Ha van saját spenótos recepted és megosztanád velünk, akkor kérlek küldd el az alábbi címre:

spenotreceptek@hotmail.com Hozzájárulásoddal és neved feltüntetésével megjelentetjük az oldalon.

Hasznos

Képeslap küldés

Képes receptek

Morzsák

Nincs megjeleníthető elem

Desszert birodalom

Nincs megjeleníthető elem

Vega ötletek

Nincs megjeleníthető elem

Rovatok

Utolsó kommentek

RSS

2007.12.07. 07:00 Spenot

Gombaleves spenóttal

Hozzávalók:
40 dkg barna csiperke
20 dkg spenótlevél
olaj
1/2 kanál szójaszósz
fűszerek: só, gyömbér
húsleves lé

Elkészítés:
  1. Pucoljuk meg, majd vágjuk nagyobb szeletekre a gombát.
  2. Mossuk meg és csepegtessük le a spenótleveleket.
  3. Kevés olajon futtassuk meg a gombát és a spenótleveleket.
  4. Ha megpárolódtak, öntsünk hozzá egy fél kanál szójaszószt.
  5. Fűszerezzük kevés val és gyömbérrel.
  6. Öntsük fel húsleves lével és főzzük addig, amíg a gomba teljesen meg nem puhul.

Szólj hozzá!

Címkék: leves vegetáriánus nemzetközi konyha


A bejegyzés trackback címe:

https://spenotreceptek.blog.hu/api/trackback/id/tr36233676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása